tag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post1143707037084781671..comments2017-05-09T11:05:42.988+02:00Comments on L'hort, el pa i altres motivacions: PanificadoraMolsahttp://www.blogger.com/profile/15515432141029593876noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post-79209855592440403452010-07-15T12:44:59.203+02:002010-07-15T12:44:59.203+02:00Hola, Felipe:
No faig compost, perquè no tinc espa...Hola, Felipe:<br />No faig compost, perquè no tinc espai pel dipòsit. Com a fertilitzant uso guano.Molsahttps://www.blogger.com/profile/15515432141029593876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post-78248848980969777572010-07-14T12:37:06.516+02:002010-07-14T12:37:06.516+02:00hola soc en felipe i estudio ala uab ara estic fen...hola soc en felipe i estudio ala uab ara estic fen una investigació. sobre el horts urbans de bcn. amb el tema del compostage i voldria sapiguer si tu estas fen el teu propi compost ya que axi hi pots estalviar, fertilizants i utilitzar productes quimics. doncs si te interesa continuarem en contacte et sembla.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11339544214342770788noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post-40570216807354800282010-05-18T10:49:03.760+02:002010-05-18T10:49:03.760+02:00Conseguir farina de força m'ha costat bastant....Conseguir farina de força m'ha costat bastant. Però últimament en tenen al Mercadona, i tot i que no és la millor, està molt bé de preu. Tot i això aprofito i en compro a forns de poble que és toc segur.Molsahttps://www.blogger.com/profile/15515432141029593876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post-33774315072541434312010-05-17T01:17:56.189+02:002010-05-17T01:17:56.189+02:00hola,
blogejant hem arribat fins aqui. estem pensa...hola,<br />blogejant hem arribat fins aqui. estem pensant en fer un hortet a la nostra terraceta del poble sec... pero veient la pinta que fa el teu pa de poma ... ens hem decidit a fer-te una pregunta: on compres la farina de força? nosaltres tambe volem fer el pa a casa, pero no la trobem enlloc.<br />moltes gracies per avançat i felicitats pel blog.<br />miquel&mariamªjosé+miguelhttps://www.blogger.com/profile/06954479622486706856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post-67560160361938843992010-04-13T20:41:00.391+02:002010-04-13T20:41:00.391+02:00Gràcies per contestar. Llegint altres receptes tev...Gràcies per contestar. Llegint altres receptes teves he anat millorant la tècnica i els llonguets estan sortint boníssims.Molsahttps://www.blogger.com/profile/15515432141029593876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3046473055693341543.post-72449743035803627162010-03-03T14:03:37.046+01:002010-03-03T14:03:37.046+01:00Hola! Gracies per deixar-me un comentari al bloc.
...Hola! Gracies per deixar-me un comentari al bloc.<br />Jo sempre amaso el pa a la panificadora, a mà només ho he fet un parell de vegades. <br />El tipus d'amassat i els temps de repòs influeixen en el fet que pugin més o menys. A l'amassat han d'agafar aire (has provat el mètode Bertinet? tinc el vídeo al meu bloc) i els llevats han de ser llargs però no en excès.<br />m'ha Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.com