dimecres, 26 d’octubre del 2011

OCTUBRE

Ha crescut tot d'una forma espectacular, fa goig. És curiós observar com les dues bledes tenen un creixement molt diferent, degut a la diferència d'hores de sol.
Les cols no arrenquen, la llavor germina ràpidament, aguanta uns dies i es marceix, a veure si ara que no fa tanta calor no passa.
Les cuques no proliferen gaire, potser la baixada de temperatura les atura.
La bleda més gran està a punt, i ja m'he menjat els cabdells i els raves.


CUINA

He fet un pa de motlle amb la massa dels llonguets, per provar opcions amb la panificadora, enlloc d'un programa, primer l'he amassat, l'he deixat pujar i després l'he cuit, al final l'he posat al forn per acabar-lo de daurar.
No he anat gairebé mai a buscar bolets exclusivament, però aques any ho he fet... no em queixo, no en vaig collir més perquè els havia de dur dins la motxilla al tren, però de fredolics n'hi havia un munt.