diumenge, 19 de maig de 2013

MAIG

Amb la gateta una mica més controlada, sembla que comencen a brotar les llavors que vaig sembrar: ruca, espinacs, raves, enciams,...
Amb la nova ubicació de l'hort el problema és l'excés de sol de migdia, cau de ple, i s'espiguen els espinacs massa aviat, un amb prou feines té 6 cm i ja està florit.
Em van regalar 2 pesoleres, de pèsol caputxí, però les he arrencades, perquè han agafat fongs (com ja m'havia passat amb les mongeteres, amb els rosers i la menta).
A una foto es pot veure una tomaquera tendra però  ja d'un pam d'alçada, i al costat una de petitona que l'he deixada per si hi ha algun problema amb l'altra.
L'altra és la "trampa cromàtica" per caçar mosquitets que fan malbé les fulles i a vegades tota la planta. Amb imaginació es poden veure uns quants dels mosquits flotant a l'aigua amb sabó.
He canviat la ubicació de la tomaquera petita, he afegit un api (no se si ara a l'estiu no s'espigarà massa aviat) i plantaré alguna altra planta grossa: d'albergínies o pebrots, ja que les altres s'espiguen massa.